Reacties

Jeugdpraktijk Wijzer is een praktijk voor psychologische hulp voor en diagnostiek bij kinderen en jongeren en hun gezin. Hieronder enkele ervaringen van kinderen en hun ouders:

 

"Johanna neemt de tijd en rust om samen met ouders en het kind tot inzichten te komen die zowel het kind als de ouders helpen. Johanna doet dit met passie en diepgaande kennis omtrent het gedrag van kinderen."

 

"Ik ben blij met de manier waarop Johanna aansloot bij mijn dochter en de tijd en ruimte nam voor het onderzoek. Het is fijn hoe ze de mooie eigenschappen van een kind ziet." 

 

"Ik had een fijn gevoel bij het contact met Johanna. Ik kon alles tegen haar zeggen en was blij met de tips die ik kreeg."

 

"De therapie bij Johanna heeft goed geholpen. Onze zoon voelde zich fijn bij Johanna. Dit hielp voor hem en was ook voor ouders fijn om te weten. Onze zoon zit weer goed in zijn vel, heeft weer veel energie en is vrolijk."

 

"Ik voelde me op mijn gemak bij Johanna, kon open praten over mijn gedachtes en gevoelens en er was ook ruimte voor plezier en leuke dingen."

 

"De gesprekken, die wij, ouders en kind, bij Johanna hadden, waren open, positief en zonder oordeel, ook naar school toe. Daarnaast heeft zij ons ondersteund om stappen te zetten. Dit deed zij door ons het vertrouwen te geven deze stappen op eigen kracht te maken. Aansluitend gaf ze ons veel handvatten voor na het traject. Ook onze dochter voelde zich erg op haar gemak bij Johanna en ging met plezier naar haar toe. Als ouders hebben wij onze dochter zien groeien en haar zelfbeeld in positieve zin zien veranderen. Ook de leerkracht op school is onder de indruk van deze verandering."

 

"Mijn dochter voelde zich gehoord en serieus genomen. De behandeling heeft haar ertoe gezet, dat ze snapte dat eraan kon werken om het beter te laten gaan en het sloot perfect aan bij haar. Het klikte met Johanna, iets wat belangrijk is voor mijn dochter."

 

"Het was fijn om naar Johanna te gaan. Je krijgt er een zelfverzekerd gevoel van, leert veel dingen, beter met je gedrag om te gaan en krijgt een betere thuissfeer. En de praktijk is een fijne plek"

 

"We zijn blij met het effect van de behandeling. Onze dochter voelde zich goed bij Johanna en lijkt meer controle over haar emoties te hebben gekregen. Ze oogt opgewekt en zit goed in haar vel."

 

"Bedankt voor het verslag en de manier waarop je onze dochter hebt begeleid tijdens het onderzoek. Het heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de manier waarop ze op school wordt aangesproken en dat ze nu met meer plezier gaat."

 

"De behandeling bij Johanna heeft goed geholpen. De EMDR en het praten hebben ervoor gezorgd, dat ik de spanningen van toen niet meer heb. Ook kon ik mijn ei kwijt. Er was een fijne communicatie en een goede samenwerking."

 

"Johanna neemt ons als ouders serieus, straalt rust en vertrouwen uit. We hebben op een andere manier leren kijken naar het gedrag van ons kind."

 

"Ik vond rust in de therapie. Ik kon mijn verhaal doen bij Johanna en er werd iets mee gedaan. Er werd naar me geluisterd. Ik vond om met de therapeut als persoon te werken, het was chill. Ik voelde me niet gejugded, maar juist gesteund."

 

"Het gaat weer goed met onze zoon. Hij is meer open geworden, trekt zich niet meer terug en zit goed in zijn vel. Er was een goede samenwerking tussen Johanna en onze zoon, waarbij wij als ouders passend bij zijn leeftijd werden meegenomen in de behandeling. We zijn tevreden over de wijze waarop er gewerkt werd, over het effect van de behandeling en over de communicatie."